4 Mart 2010 Perşembe

Fiorino özellikleri

Fiorino 1.4 benzinli (73 Beygir) ve 1.3 Multijet (75 Beygir) Motor seçenekleri ile iki donanımdan oluşuyor.Rakip aynı kasa modelleriyle en göz alan yanı motorudur Fiorino'nun. Nemo ve Bipper modellerinde kasa neredeyse aynı ve iç dizayn aynı. Fiorinonun en büyük farkı motorunun ekonomik ve onlardan daha tasarruflu bir motora sahip olmasıdır. Yaygın ek parça olanağı bulunan Fiorino'nun yedek parça sorunu yoktur. Hemen hemen her ilde yedek parçasını ve servisini bulmak mümkündür.


Fiat Fiorino hem ticari hemde aile arabası olarak kullanılabiliyor. Kombi (Combi) modellerinde arka kapak açıldıktan sonra koltuklar rahatça katlanıp daha az yer kaplayacak şekilde kapanmaktadır. Bu sayede binek olarak kullandığınız Fiorino ticari , yük taşıma aracı olarak kullanalabilenecektir.

1523 mm uzunluğunda 1181 mm yüksekliğindeki yük taşıma bölümü koltuklar katlandığıda 2491 mm lik hacme kadar ulaşabilmektedir. Koltuklar katlandığında zeminle bütünleşmekte ve neredeyse yok gibi olmaktadır.180 derece açılan arka çift kanatlı kapı ve 644 mm genlişliğindesürgülü yan kapılar rahatça yükleme yapmanızı sağlamaktadır.Fiorino'nun yerden yüksekliği 527 mm'dir


Fiorino yol üzerinde ihtiyacınız olan koruma güvenliğini sağlamaktadır. ABS ve EBD sayesinde yol üzerinde risksiz güvenli bir yolculuk yapmanızı sağlamaktadır. Opsiyonel olarak 2 farklı hava yastığı seçeneği sunulmaktadır. Sürücü kabini (Direksiyon Üzerinde ) ve yan koltuk ( Ön göğüs)ta bulunmaktadır.


Uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi bulunan Fiorino yük bölüü ve yolcu bölümü ayrı olarak kilitlenip açılabilmektedir bu kumanda ile. Ayrıca bu kumanda ile ön yolcu kapılarındaki camları açıp kapatabilirsiniz. Kombimix (Combimix) modellerinde arka yolcu kapıları yakıt dolum kapagı açık konumdayken kilitlenmektedir.Buda yakıt dolum esnasında yakıt istasyonu ve aracta oluşacak riski azaltmaktadır.Fiorino çarpma esnasında çarpma enerjisini emen ön ve arka bölgeleri tarafından korunur. Aracın dikkat çekici ön tamponu maximum güvenlik sağlamaktadır.


Aracın sloganı gibi ( Dışı küçük , içi büyük) iç dizaynıda çok mükemmel şekilde yapılmıştır. Ayarlanabilir rahat koltuklar , ve sürücü alanındaki konfor ve genişlik..

Kapı panelinde şişe taşıyıcı
Bozuk para bölmesi , Evrak taşıyıcı ve laptop sığacak kadar eklenen özel torpido
El freni alanında küllük
A4 boyutunda dosya katılabilecek kadar bölme
2 adet bozuk para koyma unitesi
ve 2 adet çakmak girişi ( 1'i çakmak 2.si elektrik çıkışı)

Ek olarak ticari araç olmasına karşı içerisinde Klima, Bluetooth ve mp3'lü radyo ve cd çalar bulunduran Fiorino sürüşü keyife ve rahatlığa çevirmektedir.


Fiorino ;

Siyah , Boğaziçi mavisi , Beyaz , Fiorino Turuncusu , Karmen Kırmızısı , Bolero kırmızısı , Fildişi ,Gece mavisi,Mistik gri ve Fiorino yeşili renk seçenekleriyle sürücülerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder