14 Mart 2010 Pazar

Fiat Fiorino Combimix




Ve yeni bir yazımızla karşınızdayız..

Ticaretin yakışıklısı Fiat Fiorino Combimix Rahat koltuklarıyla ve arka 2 camlıyolcu kabiniyle hazır. Atikliği , rahatlığıyla ticari yapısıyla hiçbir aracın giremeyeceği yerlere girebiliyor. Sınıfına göre olağanüstü perfomansı ve ekonomisiyle aile tipi , genç tipi ve yük taşıma tipi için olanak sağlıyor. Ticaret için tasarlanmış olup spor görünümüyle ve yerden yüksekliğiyle yük taşıma dışında rahatlıkta sağlıyor. Kısacası bir ticari aracın sağlamlığı ve genişliğini bir otomobil rahatlığıyla birleştiriyor.


İşiniz ve aileniz için kullanabileceğiniz Fiorino Combimix sahip olduğu koltuklarını çıkartabilir , katlanabilir ve sökülebilir şekilde ayarlanabilir. Yani koltuklarıyla aile konforu verirken koltukları çıkarıldıktan sonra yük taşıma kapasitesi arttırılabilir.



Triptonic , otomatik ve manuel vites seçenekleri bulunan Fiorino sürüş rahatlığınız için herşeyi düşünmüştür.Elektrik ayarlı ve buğu önleyici elektrikli aynalar sürüş güvenliğinize katkıda bulunmaktadır.

Blue&me teknolojisiyle sevdiklerinizle elinizi direksiyondan kaldırmadan iletişim kurup smslerinizi sesli olarak okuyabilirsiniz.Mp3 çalar özelliği ile içerisinde Sterio bir ortam oluşturur. Ön 2 kapıda ve arkada 2 adet bulunan hoparlörler ve kelebek üzerinde bulunan tweeter(tiz) hoparlörlerle şahane müzik keyfi vermekdir size. Alacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını dileriz. Sürüş deneyimini yaşamış arkadaşlarımızın yorumlarınızı bekliyoruz.


Hayırlı Sürüşler
Sercan Güler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder